tangolicious.blogg.se

2012-11-30
19:59:31

Ladidumdidej
Jag har färgat mitt hår i en ny awesume färg, bild kommer så småningom.....
 
Denna jävla julhysteri... på tal om brödrostar.
Jag gick igenom uppsala idag, och  det är tamejfan krimskrams och blinkande lampor överallt, jag skattar mig lycklig som inte är epileptiker då hade jag behöft sitta inne fram till februari! 
Sen kaptilet med julklappar kan man skriva ett helt jävla uppslagsverk kring, det är en jäkla konst att hitta rätt julklappar till rätt person. Och hur man ska kunna krama fram alla kronor och ören som går åt. Tur att de bara är en gång om året. För övrigt ska jag hem på permission över andra advent och gå på jämtlig julmarknad, de ska bli mysigt :)

2012-11-29
11:02:10

En själ??
Dom konstanta frågorna om vem är jag? Vad händer efter döden? Finns det en själ? och varför finns vi till? Människan söker ständigt efter svar p vår existens, personligen tror jag att vi ställs inför dessa extensiella frågor eftersom att vi som en tänkande och medveten organism städigt är i behov av svar. Många ger upp då dom ställs inför en övermäktig prövning, precis som många som känner en bristande mening med livet blir depprimerade eller rent av tar sitt liv. 
 
Sen den ständigt frågan om själen, att människor skulle vara den enda varelse med en "själ" är det många som tror, dock håller jag inte med om den teorin eftersom att vi faktiskt är i grund och botten alla är däggdjur och har samma jäkla biologiska sammanhållning. Vi är alla atomklumpar *punkt*
Så jag tror inte på en själ, men jag tror på energier...
 
Hela människans existens är beroende av elektriska signaler och impuler som skickas kors och tvärs igenom kroppen, vran personlighet, alla våra ageranden, tankar, åsikter, känslor allt styrs av elekriska signaler. Då en människa dör och läggs i jorden, förmultnar vår kropp och atomerna omvandlas och får ny form. Men dom elekriska strömmarna, må ju ta vägen någonstans också... Jag tror att dom som påstår sig vara "synska" eller "medium" på sin höjd kan känna av och kanske rent av läsa av (?) dessa energier. Dessutom, viste du att ALLA människor som avlider, förlorar ca 1gk, som inte är vätska eller fekalier. ett drygt kg som bara försvinner. Detta vågar jag givetvis inte garrantera eftersom jag inte gjort några egna expriment haha, men jag har läst det i något läkarlexikon.
Dessutom har det gjorts expriment på koma pasienter och andra pasienter som legat för döden, hjärtrytmen och hjärnfrekventerna är uppkopplade på en skärm på läkarna kan följa kurvorna. När alla mätare gått ner på noll och pasienten kan förklaras död, har dom lämnat maskinerna på och i 80% så har hjärnfrekvenserna gått upp igen efter någon minut efter dödsögonblicket, och det har stigit till nästan samma nivå som hos en levande människa. 80% för fan! (läst i tidskriften psykologi förra veckan s inte heller en garanti)

2012-11-29
10:01:00

Psykologi och sociologi

Jag sitter ute på farmen och blippar på

min dator å bläddrar lite i en tung handbok i spykologi.

Det är ganska skrämmande hur mycket man får upp ögonen kring, när man läser exempel och paragrafer som är så påfallande lik en själv på pricken! Man blir verkligen träffad av allas våran simpla natur och hur enkla vi är.

 

Men på tal om någonting annat så målade jag ögon på mina ögonlock i helgen, det var ett jävla piller göra men de blev fan ganska grymt!


2012-11-21
20:24:43

she's trying to becam a purse
Oh y god... how do you know my language??
 
Hehe familly guy <3
 
Vi har bakat lussekatter idag och jag har aldrig förut sett, och kommer förmodligen aldrig igen se, en så enormt fet stor gul deg!!! Men de krävs ju en del för att behaga så många människor antar jag..

2012-11-15
18:45:18

Filosofering på hög nivå
En genomgång med min lilla kontaktperson Alex, om psykologi kursen jag läst på under dagen. Intressant hur man kan komma på sig själv med så mkt... 
 
ps. Alex är bäst!

2012-11-15
18:35:10

Citat av en dyster norrlänning

2012-11-02
22:54:00

På besök i nästet
Jag är hemma nu över helgen, i lilla hissmofors som är en håla utanför en håla utanför östersund. Mysigt och lugnt område men jag håller mig enbart hemma eller under mina föräldrars uppsikt eftersom jag ändå är placerad på ett låst boende.

Fan vad jag saknat min syster, hon är tretton år och världent vackraste lilla människa! Hon kommer att få ett bra liv, det är jag övertygad om. Så godhjärtad, öppen och kreativ dessutom så förbenat fin!

Mina föräldrar firar 20 år tillsammans idag dessutom, lite svajigt under tidens gång men ändå, så grattis till dom!

Jag ligger i min säng/bäddsoffa och funderar över hur livet blivit. Varför blev jag ett rötägg?.. eller, varför var ödets grymma blick dömande mot mig, jag lär ha blivit född under en svart stjärna. Men jobbar mig ut i ljuset.

men om ngn nu läser de här, ha de topp gummisnopp!